Categories

Brawl Stars – Iemand anders speelt mijn spel!

Als je vreemde veranderingen ziet in je dorp, kan het zijn dat iemand anders met toegang tot je apparaat, zoals een vriend of familielid, je account heeft gebruikt. Ook kan het zo zijn dat je je dorp hebt geladen op het apparaat van iemand anders en vergeten bent je af te melden.

Er kan op een ander apparaat met je dorp worden gespeeld als je je Game Center/Apple ID of je aanmeldgegevens voor Google Play hebt gedeeld, of als je je hebt aangemeld met je Supercell ID op een ander apparaat.

Medewerkers van Supercell zullen nooit om je Supercell ID, Apple ID (Game Center) of je aanmeldgegevens voor Google vragen. Geef je persoonlijke informatie nooit aan anderen. Dit leidt tot misbruik van je account.

Om je Clash of Clans-account veilig te houden, moet je de volgende stappen volgen:

  • Creëer een Supercell ID voor je dorp als je dit nog niet hebt gedaan. Ga naar Instellingen en tik op Losgekoppeld onder ‘Supercell ID’ om te beginnen.
  • Probeer je account niet te kopen, verkopen of ruilen met andere spelers.
  • Maak de persoonlijke gegevens van je account nooit bekend aan anderen, en neem de persoonlijke gegevens van anderen niet over.
  • Koop geen edelstenen van externe websites.
  • Meld je niet aan met jouw Apple ID/Game Center- of Google Play-account op het apparaat van een ander.