Categories

Brawl Stars – Wat zijn tokens?

Tokens worden gebruikt om knokdozen te openen. Als je meer tokens verzamelt, loopt je knokdoosbalk vol. Als je 100 tokens verzamelt, ontvang je een knokdoos die een willekeurige combinatie van knokkers, munten, tokenverdubbelaars en edelstenen bevat! Iedere keer als een evenement verandert, kunnen kleine tokenbeloningen worden opgehaald! De tokenbalk boven de speelknop is beperkt tot 200 tokens en de balk loopt langzaam weer vol. Door te vechten word je beloond met tokens en kun je doorgaan met trofeeën verdienen, zelfs als je tokenbalk is uitgeput.Je kunt tokens niet rechtstreeks in de winkel kopen. Als je meer tokens tijdens gevechten wilt verzamelen, kun je tokenverdubbelaars in de winkel in het spel kopen. Deze kun je ook als bonus in knokdozen vinden.Hoe meer je knokt, hoe meer ervaring je krijgt. Elke keer als je de rang van een knokker laat stijgen of zijn ervaring stijgt, word je ook beloond met tokens.Als je dus vaak knokt, kun je tokens verzamelen om meer knokdozen te verdienen en meer inhoud te ontgrendelen om voortgang in het spel te boeken!