Categories

State of Survival – [Android] Waarom krijg ik een waarschuwing van ‘hoog risico’?

Om veiligheidsredenen kan de Play Store bepaalde aankopen als uitzonderlijk beschouwen. Hiermee worden automatisch ongewenste afschrijvingen op je apparaat voorkomen. Het systeem heeft volkomen willekeurig bepaald dat je aankoop een ‘hoog risico’ vormde en heeft deze daarom geannuleerd. Maak je geen zorgen; de reservering wordt automatisch verwijderd. Je kunt dan alleen 30 minuten lang geen verdere aankopen doen (soms langer). Ondertussen kun je controleren of je naam en factuuradres precies hetzelfde zijn als op je creditcard. Helaas kunnen we je daarbij niet helpen. Als je steeds de melding ‘hoog risico’ blijft ontvangen, neem dan contact op met Google voor verdere hulp; zij kunnen je vast helpen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Game Guide for State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse