Categories

Clash of Kings – Altın satın alamıyorum!

Google Play sunucusu bazen fazla yüklenmiş olabilir, bu durum uygulama içi satın alma düğmelerinin griye dönüşmesine yol açar. Eğer uygulama içi satın alma butonları griye dönüşürse, neyin yanlış gittiğiyle ilgili detayları görmek için düğmenin üzerine tıklayabilirsiniz. Şunları yapmanız gerekmektedir:

-Geçerli Google hesabınıza giriş yapmış olup olmadığınızı kontrol ediniz
https://wallet.google.com sayfasında bulunan kişisel Google Cüzdanı_nıza gidin ve ödeme yönteminiz ve fatura adresinizin doğru olup olmadığını kontrol ediniz

-Bir süre bekleyin ve tekrar deneyin, çünkü sunucu siparişleri zamanında işlemekte çok meşgul olabilmektedir. 

-Clash of Kings uygulamasını son sürüme yükseltiniz

-Eğer problem hala çözülmediyse, Google hesabınızın geçerli bir ödeme yöntemi kullanıp kullanmadığını tekrar kontrol ediniz.

-Eğer cihazınıza çoklu Google hesabı eklediyseniz,  Google Store_un her zaman varsayılan kullanıcı için ücretlendirme aldığını lütfen göz önünde bulundurunuz.

-Eğer birincil ödeme yönteminiz kredi kartı ise, uygulama içi ya da online satın almalarda herhangi bir sınırlama olup olmadığıyla ilgili olarak kredi kartı şirketini de kontrol etmek isteyebilirsiniz. Eğer hala problem yaşıyorsanız, daha fazla bilgi için şurayı ziyaret etmenizi öneririz:

https://support.google.com/googleplay/digital-content/?hl=en . 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Game Guide for Clash of Kings