Categories

Empires & Allies – DevSpeak #12: misbruik van alliantieoorlog en upgrade van geschenkensysteem

[18 september 2018]Beste bevelhebbers!Ons team doet er momenteel alles aan om jullie de beste spelervaring te geven, en jullie zijn onze motivatie! We hebben vanuit de community en de forums honderden verzoeken gekregen voor het nieuwe geschenkensysteem, en we hebben op basis daarvan besloten terug te gaan naar het vorige systeem. Jullie feedback is altijd onze grootste prioriteit geweest en we hopen dat jullie je mening met ons blijven delen om ons te helpen jullie favoriete spel elke dag beter te maken. Bedankt en veel plezier met Empires & Allies!____________________________________________________________________________________________________________________________[3 september 2018]Goedemorgen, bevelhebbers!De nieuwe regels over van alliantie wisselen en geschenken geven zijn nu uitgerold. Veel van jullie hadden begrijpelijke zorgen hierover en daarom willen we een aantal punten verhelderen.Ten eerste was een veelvoorkomende vraag of wisselen nu geblokkeerd zou worden. Dat is niet onze bedoeling. We begrijpen dat veel van onze trouwe spelers vaak van alliantie wisselen om meer gevechten te kunnen voeren. Om die reden hebben we geen directe plannen om dat te blokkeren. We willen wel de alliantiebuit geleidelijk verminderen voor elke alliantiewissel. De minimale AvA-buit zal echter nooit lager worden dan wat je kunt verdienen met snelle gevechten.Ten tweede hebben we de buit die je kunt verdienen gekoppeld aan het aantal vlaggen dat je veroverd hebt. Dit hebben we gedaan om alliantie ook te laten meeprofiteren van spelers die van alliantie wisselen om extra oorlogen te voeren.Tot slot zijn we druk bezig met het repareren van alle andere problemen die vele van jullie gemeld hebben, zoals koppeling aan dezelfde tegenstander en foutcodes. We gebruiken jullie feedback ook om te proberen alliantiemissies te verbeteren. We laten jullie binnenkort meer weten.Bedankt voor jullie geduld. Tot op het slagveld.Over en uit,Team E&A[28 augustus 2018]We zijn niet alleen constant bezig om hardnekkige foutjes in het spel te repareren, zoals wat betreft de prestaties (vastlopers, fouten, etc.) en de algemene balans in de gevechten, maar willen ook graag een aantal geplande veranderingen in de alliantieoorlogen met jullie delen.We weten al een tijdje dat bepaalde spelers erg vaak (soms wel 50 keer per dag) van alliantie wisselen om grondstoffen en onderdelen voor de oorlogsfabriek te krijgen via meerdere alliantieoorlogen. Dit beschouwen we als schadelijk voor het spel, omdat het een klein aantal spelers een voordeel oplevert ten opzichte van alle anderen. Zij vorderen namelijk sneller en hebben een betere aanval/verdediging. In november 2016 hebben we dit soort gedrag een tijdlang geblokkeerd, maar toen bleek uit de reacties dat er ook spelers zijn die om een andere redenen vaak van alliantie wisselen. We kwamen erachter dat veel spelers dit niet deden om extra beloningen te krijgen, maar om meer alliantiegevechten te kunnen spelen, gewoon omdat ze die leuker vonden. Dit wilden we natuurlijk niet voorkomen, en dus besloten we destijds de blokkering weer op te heffen.Inmiddels werken we al een aantal maanden aan iets spannends om spelers vaker de kans te geven het in een team op te nemen tegen andere teams. Dat zijn de nieuwe alliantiemissies. We hebben de alliantiemissies zo ontworpen dat ze erg intensief, meeslepend en natuurlijk sociaal zijn. Zoals je misschien wel weet, is de bèta al gelanceerd. Op basis van jullie reacties en feedback blijven we allerlei dingen repareren/toevoegen. Bovendien zijn we nu al bezig om nog meer interessante functies toe te voegen om het allemaal nóg leuker te maken.Wat de alliantieoorlogen betreft gaan wij niets ondernemen om te voorkomen dat spelers kunnen deelnemen aan meerdere oorlogen. Wat we wél gaan doen, is de maximale beloningen die je met alliantieoorlogen kunt verdienen progressief verminderen met elke extra alliantiewissel die een speler per dag doet. Deze vermindering loopt door totdat de beloningen vergelijkbaar zijn met die in andere gevechten, zoals bijvoorbeeld snelle gevechten. Bovendien, en dit geldt uitsluitend voor spelers die van alliantie wisselen, zijn de beloningen proportioneel aangepast aan het aantal vlaggen dat zij winnen. De bovenvermelde ‘maximale’ beloning vormt daarbij de limiet. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de allianties waarvan deze spelers lid worden ook daadwerkelijk profijt hebben van de nieuwe leden. Toeschouwers bij een alliantieoorlog krijgen geen buit om de deelname van alliantieleden aan de oorlog te stimuleren. Tot slot willen we duidelijk stellen dat er geen gevolgen zijn voor spelers die niet van allianties wisselen, maar wel deelnemen aan de oorlog. Zij verdienen met alliantieoorlogen evenveel grondstoffen of onderdelen voor de oorlogsfabriek als tot nog toe. Voor alle spelers wordt de tijd ingekort waarin je beloningen in de inbox kunt ophalen: 7 dagen.Tot slot introduceren we ook een aantal wijzigingen aan het geschenkensysteem als onderdeel van onze inspanningen om te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving (AVG). Spelers die hulp nodig hebben met grondstoffen kunnen nog steeds verzoeken sturen aan hun alliantieleden en vrienden. Maar een speler kan een andere speler pas selecteren om grondstoffen aan te sturen nadat hij of zij hiervoor een verzoek heeft ontvangen. Aanvullend wordt er een limiet per dag ingevoerd voor het aantal keren dat dergelijke verzoeken kunnen worden gedaan.De hierboven vermelde verbeteringen worden over een aantal dagen ingevooerd. We begrijpen dat iedereen aanvankelijk zal moeten wennen aan deze veranderingen, maar zijn ervan overtuigd dat ze noodzakelijk zijn om een aantal veelvoorkomende problemen op te lossen. We blijven werken aan deze en andere kwesties die jullie met ons delen en hebben jullie hulp nodig om E&A beter te maken voor iedereen.Over en uit,Team E&A.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE