Categories

Empires & Allies – Wat kan ik verwachten in competities?

Jullie vroegen, wij luisterden. We hebben de competities gewijzigd zodat alle deelnemers beginnen met 0 medailles voor het seizoen en de winnaars worden gekozen op basis van het aantal medailles dat ze dat seizoen hebben verdiend! Doe mee en bewijs je dominantie!   

 

Voer oorlog in nieuwe competities: strijd om de rang van opperbevelhebber in het nieuwe competitiesysteem van Empires & Allies waarbij spelers met het hoogste aantal medailles in de speler-tegen-speler-modus kans maken op speciale beloningen in het spel, waaronder exclusieve vlaggen en nog veel meer. Met tijdelijke evenementen die elke week starten en zes lagen met verschillende posities, zijn gevechten in iedere competitie snel, fel en eerlijk. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE