Categories

Empires & Allies – Hoe verander ik de naam van mijn account?

Aan het begin van het spel krijg je een willekeurige naam voor je generaal (bijv. Generaal #12345). Zodra je verbinding maakt met Facebook, Game Center (iOS) of Google Play (Android), kun je zelf je naam kiezen. 

 

Om je spel te verbinden met een van deze drie diensten, tik je op
Instellingen (tandwiel) en vervolgens op de knop
VERBIND onder Facebook, Game Center of Google Play.

Tik op het pictogram Instellingen

 

 
Op een iOS-apparaat

 

Op een 
Android-apparaat 

In het geval dat er al een naam is toegekend aan je spelaccount en je die wil wijzigen, kun je nu gebruikmaken van de functie Naam wijzigen in het spel! Update je spel naar de nieuwste versie, ga naar Instellingen > Help > Naam wijzigen.Let op: Gebruik geen slash (/) in je naam, want dat kan een probleem in het spel veroorzaken.


Veelgestelde vragen:

V: Kan ik kleuren gebruiken in mijn naam?

A: Door kleur toe te voegen aan je naam kun je de tekenlimiet overschrijden. Sinds 3/9/2016 mag je ALLEEN kleurcodes gebruiken als ze binnen de huidige tekenlimiet passen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Voor spelers die al een naam hebben die de tekenlimiet overschrijdt, wordt deze als ‘ingeburgerd’ beschouwd. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE