Categories

Empires & Allies – Hoe krijg ik toegang tot de basisindelingseditor?

Tik op het BLE-pictogram in het hoofdscherm om de basisindelingseditor (BLE) te openen. Er worden 3 opties weergegeven. Je kunt de geselecteerde basis BEWERKEN, een basisindeling KOPIËREN of deze instellen als “Actief”. Indeling bewerken Tik op een van de 3 basisvakken om een basis te selecteren en deze te bewerken. Druk op de knop “Indeling bewerken” om de bewerkingsmodus te openen van de gemarkeerde basisindeling.Indeling kopiërenMet deze optie kun je een indeling kopiëren naar andere indelingsvakken.Het kopiëren van een indeling is eenvoudig. 1. Selecteer de indeling die je wilt kopiëren.2. Tik op knop “Indeling kopiëren”.3. Nu verschijnen er blauwe pijlen (onderstaande afbeelding) boven de andere indelingsvakken. Selecteer de basis die je wilt overschrijven. Er wordt een bevestigingsmelding weergegeven. Selecteer “Ja”. Nu heb je een kopie van je basis. Let op: als je een basis overschrijft, kan de vorige versie niet meer worden hersteld. Deze optie kan niet ongedaan worden gemaakt.ActiverenGebruik deze optie om van de geselecteerde indeling je “Actieve” basis te maken. Als er gebouwen van een basis ontbreken op het bord, kan deze niet worden geactiveerd. Dit wordt aangegeven door middel van een “!”-symbool in het indelingsvak. Bewerk de basis en plaats de ontbrekende gebouwen om de basis te activeren.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE