Categories

Empires & Allies – Hoe bewerk ik de basis?

Selecteer een basis om te bewerken om de volgende opties weer te geven. Al deze opties verschijnen rechts op het scherm. Wissen aan/uitAls de optie “AAN” staat, tik dan op een gebouw op het bord om het te verplaatsen naar de Inventarisinterface in de onderste helft van het scherm. Tik opnieuw op de knop om deze optie uit te schakelen. Het gebouw kan ook zonder deze optie te selecteren van het bord naar de Inventarisinterface worden verplaatst. Tik hiervoor op een willekeurig gebouw. De knop ‘Wissen’ wordt onderaan het gebouw weergegeven. Tik op de knop om het gebouw naar de inventaris te verplaatsen. OPMERKING: je kunt de indeling pas opslaan als alle inventarisgebouwen op het bord zijn geplaatst.Alles verwijderenDeze optie verplaatst alle gebouwen van het bord naar de inventaris. Als je per ongeluk deze optie kiest, tik dan op de knop Annuleren om terug te keren naar de oorspronkelijke indeling.Annuleren Alle wijzigingen annuleren en terugkeren naar de oorspronkelijke indeling. Als je deze optie selecteert, wordt een bevestigingsmelding weergegeven. Let op: alle wijzigingen gaan verloren bij annuleren.Opslaan Sla de huidige indeling van je basis op. Als er nog gebouwen in je inventaris zijn, is deze optie uitgeschakeld. Plaats de ontbrekende gebouwen op je bord om de optie in te schakelen.Verkennerszicht Deze optie biedt een verkennerszicht van de huidige indeling. Met deze optie kun je het volledige inzetgebied zien waarover je tegenstanders beschikken wanneer ze jouw basis verkennen.Later afmaken Deze optie is alleen beschikbaar wanneer je geen actieve basis bewerkt. Als je nog ontbrekende gebouwen in je inventaris hebt, kun je met deze optie de huidige staat opslaan en het later afmaken. Je kunt de basis niet als “actief” instellen als er nog gebouwen ontbreken. Plaats alle gebouwen in je basis en sla de wijzigingen op om ze actief te maken.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE