Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 21 en 22

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 21 en 22? A: Zorg dat je huidige hoofdkwartierlevel 20 is. Upgrade je voorraad-, staal- een techopslag op hoofdkwartierlevel 20, zodat je grondstoflimieten hoger zijn dan de vereisten voor de upgrade van het hoofdkwartier.   Vereiste grondstoffen om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 21:     Vereiste grondstoffen om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 22:   V: Wat is er nieuw op hoofdkwartierlevel 21 en 22? Waarom zou ik upgraden naar nieuwe hoofdkwartierlevels? A: Door het level van je hoofdkwartier te upgraden, kun je meer defensieve gebouwen bouwen op je basis en meer mijnen plaatsen. Je kunt de meeste gebouwen, troepen en bevelkrachten laten stijgen in level. Door te upgraden ontgrendel je ook een nieuw type troepen. V: Wanneer ontgrendelt dat nieuwe troepentype en hoe heet het? A: Met veel plezier stellen we je voor aan de Hunter MK.I. Dit nieuwe troepentype wordt ontgrendeld op hoofdkwartierlevel 22. Je kunt het zowel voor de aanval als de verdediging gebruiken. Je kunt de Hunter MK.I trainen voor de verdediging bij een troepenvlag en voor de aanval op een plateau. V: Wat zijn de voordelen van Hunter MK.I-troepen tijdens een gevecht? A: De Hunter MK.I’s zijn grondtroepen. Ze kunnen zowel vijandelijke doelen op de grond als in de lucht aanvallen. De Hunter MK.I beweegt zich razendsnel over het slagveld. Door zijn hoge vuursnelheid vaagt hij vijanden snel weg, waardoor het een uitstekende eenheid voor de frontlinie is.   Het secundaire wapen van deze eenheid schiet ook vijandelijke projectielen uit de lucht die worden afgevuurd op je troepen en beschermt ze tegen artillerie en metaalhagel. Gebruik de Hunter MK.I samen met andere troepen om ze te beschermen. V: Hoeveel Hunter MK1-troepen kan ik hebben op mijn plateau? A: Als je een plateau hebt van level 10, kun je maximaal 9 Hunter MK.I-troepen trainen. V: Kan ik mijn Hunter MK.I upgraden? En zo ja, hoe doe ik dat? A: Upgrades voor Hunter MK.I-troepen komen binnenkort beschikbaar. V: Welke gebouwen kan ik upgraden als ik een hoofdkwartier van level 21 of 22 heb? A: Door te upgraden naar een hoofdkwartier van level 21 kun je de volgende gebouwen upgraden om ze groter, beter en sterker te maken: 

 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag
 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Koepelwapen
 • Artillerie
 • Patriot
 • Railkanon
 • Metaalhagel
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Wapenkwartier
 • Oorlogsfabriek

  Door te upgraden naar een hoofdkwartier van level 22 kun je de volgende gebouwen upgraden:

 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Koepelwapen
 • Artillerie
 • Patriot
 • Railkanon
 • Metaalhagel
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Wapenkwartier
 • Oorlogsfabriek
 • Alliantiegebouw
 • Muren

Bovendien kun je de volgende oorlogsfabriekrecepten upgraden: ●    Oorlogsfabriekupgrades bij een hoofdkwartier van level 21:

 • Stealthgenerator
 • Dronekorf
 • Ionenkanon

●    Oorlogsfabriekupgrades bij een hoofdkwartier van level 22:

 • Stealthgenerator
 • Dronekorf
 • Ionenkanon

Naast het hierboven vermelde, kun je na de upgrade naar hoofdkwartierlevels 21 en 22 meer verdedigingsgebouwen bouwen. ●     De volgende extra gebouwen ontgrendelen op hoofdkwartierlevel 21:

 • Metaalhagel
 • Patriot
 • Schokmijnen

●     De volgende extra gebouwen ontgrendelen op hoofdkwartierlevel 22:

 • Koepelwapen
 • Landmijnen

V. Kan ik ook mijn huidige troepen en bevelkrachten upgraden op hoofdkwartierlevels 21 en 22? A: Ja, je kunt de troepen upgraden op de plateaus en de bevelkrachten in het onderzoeksgebouw. V. Kan ik Hunter MK.I-troepen doneren aan mijn bondgenoten? A: Ja, je kunt Hunter MK.I-troepen doneren. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE