Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 23 en 24

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 23 en 24?A: Zorg dat je huidige hoofdkwartierlevel 22 is. Upgrade je voorraad-, staal- een techopslag op hoofdkwartierlevel 22, zodat je grondstoflimieten hoger zijn dan de vereisten voor de upgrade van het hoofdkwartier.V: Wat is er nieuw op hoofdkwartierlevel 23 en 24? Waarom zou ik upgraden naar nieuwe hoofdkwartierlevels?A: Door je hoofdkwartier te upgraden naar level 23 ontgrendel je de alfatoren, een krachtig, nieuw verdedigingsgebouw.Op level 24 ontgrendel je ook een nieuwe bevelkracht: camouflage.Als je level 75 bereikt, krijg je een extra Leger-ruimte in het spel. Je kunt je Facebook-vrienden gebruiken als leger.Daarnaast kun je een extra railkanon bouwen op je basis en meer landmijnen en schokmijnen plaatsen. Ook kun je de meeste gebouwen, troepen en bevelkrachten upgraden, waardoor ze krachtiger worden.Meer over de bevelkracht Camouflage vind je in het onderzoeksgebouw.V: Hoe werkt het nieuwe verdedigingsgebouw, de alfatoren? A: De alfatoren is een gebouw dat de energiepunten en schade/sec van alle omringende gebouwen verhoogt. De alfatoren speelt een belangrijke rol in de plaatsing van je verdedigingsgebouwen. Als de alfatoren wordt vernietigd, is het boosteffect voorbij.  De onderstaande afbeelding toont de radius en het effect van de alfatoren op omringende gebouwen. Meer informatie over de nieuwe alfatoren vind je onder Gebouwen | Verdediging. V: Kan ik de alfatoren upgraden? En zo ja, hoe doe ik dat? A: Je ontgrendelt de alfatoren op hoofdkwartier level 23. Upgrades voor de alfatoren zijn beschikbaar op hoofdkwartier level 24. Als je de alfatoren wilt upgraden, tik je erop en vervolgens op het upgrade-pictogram. Kies daarna Upgraden of Direct.V: Hoe werkt de nieuwe bevelkracht, Camouflage? A: Met de nieuwe bevelkracht Camouflage kunnen troepen/eenheden ongezien van het ene punt op het slagveld naar het andere bewegen. Deze unieke kracht kun je zowel voor de aanval als de verdediging gebruiken.Opmerking: als troepen over landmijnen of schokmijnen bewegen, zullen de gecamoufleerde troepen schade oplopen.  Om troepen met camouflage te verplaatsen, moet je vuurpijlen of controlegroepen gebruiken.

  • Klik op de bevelkracht en pas hem toe op je troepen.
  • Beweeg de troepen nu van de ene naar de andere plaats door vuurpijlen of controlegroepen te gebruiken.
  • Je kunt de bevelkracht Camouflage op elk moment en op elk soort eenheid gebruiken tijdens het gevecht.

    De bovenstaande afbeelding toont eenheden waarop camouflage is toegepast. Zodra de bevelkracht wordt gebruikt, blijven de troepen stilstaan. Je moet vuurpijlen of controlegroepen gebruiken om de troepen te bewegen.V: Kan ik de duur van het camouflage-effect upgraden? En zo ja, hoe doe ik dat?A: Je kunt de duur van de bevelkracht upgraden in het onderzoeksgebouw. Kan ik meerdere alfatorens bouwen op mijn basis?A: Nee, je basis kan maar één alfatoren hebben.V: Verhoogt de alfatoren de energiepunten en schade van eenheden bij de troepenvlag?A: Nee, de alfatoren verhoogt alleen de energiepunten en schade van omringende gebouwen.

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE