Categories

Empires & Allies – Hoe kan ik gebieden bezetten?

Je kunt elk willekeurig gebied bezetten en er een post inrichten, zolang het gebied maar vrij is. Je kunt geen gebied bezetten dat al is bezet door andere leden van je bataljon. Om een gebied te bezetten, tik je op een vrij gebied en kies je in het contextmenu de knop Bezetten om het te bezetten.Tijdens de voorbereidingsfase kun je van post wisselen met de andere leden van je bataljon door via de optie Vertrekken uit je huidige gebied te vertrekken en de post van een ander te bezetten.Denk strategisch en bepaal samen met de andere leden van je bataljon via de missiechat de meest optimale positie voor zowel je eigen post als die van hen.Als na afloop van de voorbereidingsfase een speler nog geen gebied heeft bezet, krijgt hij of zij automatisch een willekeurige positie toegewezen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE