Categories

Empires & Allies – Hoe verover ik vijandelijke gebieden?

Je kunt een vijandelijk gebied innemen door de post in dat gebied volledig te vernietigen. Jij en de andere leden van je bataljon kunnen ook meerdere aanvallen gebruiken om een post te vernietigen. Deze posten lopen ‘blijvende schade’ op. Dit betekent dat de schade die je toebrengt blijft gelden tijdens de volgende aanval. Vernietig de post volledig om hem te veroverenHet percentage gezondheid dat wordt getoond is de resterende gezondheid van deze post. Zorg dat de gezondheid 0% wordt om de post te veroveren.Opmerking: na een mislukte poging verschijnen de vernietigde gebouwen niet opnieuw tijdens een volgende aanval, maar alle troepenvlaggen worden wél weer geplaatst voor elke volgende aanval.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE