Categories

Empires & Allies – Hoe maak ik een schermafbeelding op Android?

De instructies verschillen per apparaat of softwareversie en vereisen mogelijk een beetje oefening. Begin door het beeld waarvan je een schermafbeelding wil maken te openen op je Android-apparaat. Hiervoor moet je mogelijk naar een bepaalde website browsen of alleen het juiste scherm op een van je apps openen.   Voor de meeste apparaten met Android 4.0 of hoger (probeer deze methode eerst): Houd de Power-knop en de knop Volume omlaag tegelijkertijd 1-2 seconden ingedrukt. Voor apparaten met een fysieke Home-knop: Houd de Power-knop en de Home-knop tegelijkertijd 1-2 seconden ingedrukt. Voor apparaten zonder fysieke Home-knop (bijv. HTC): Houd de Power-knop eerst ingedrukt en tik vervolgens snel op de capacitieve Home-knop. Op bepaalde Samsung-apparaten waarop handgebaren ondersteund worden:

  • Open Instellingen > Gebaren.
  • Scrol omlaag en zoek Handgebaren
  • Activeer Vegen voor schermafbeelding.
  • Sluit het menu en veeg van links naar rechts of vice versa over het scherm met de zijkant van je hand.
  • Als de schermafbeelding gemaakt is, knippert je scherm wit en verschijnt een melding boven aan je scherm. Je hoort wellicht ook een camerasluiter. Om je schermafbeelding te bekijken veeg je van bovenaf omlaag op je scherm en tik je op de melding. Je kunt je schermafbeelding ook bekijken in je Galerij-app.

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE