Categories

Empires & Allies – Wapenbroeders – FAQ

V: Hoe doe ik mee aan het evenement?A: Je kunt meedoen door AXP te verzamelen voor je alliantie. Je verdient AXP door troepen, onderdelen voor de oorlogsfabriek of grondstoffen te doneren aan alliantieleden, alliantieoorlogen te winnen, gebouwen en eenheden te upgraden, snelle gevechten te winnen en je leger in te zetten.V: Hoe haal ik mijn beloningen op?A: Er worden beloningen toegevoegd aan je geschenkdoos zodra je evenementmijlpalen bereikt. Je kunt je voortgang in het evenement bijhouden door op de pagina van het evenement op de knop ‘Voortgang’ te tikken.V: Hoe lang loopt dit evenement?A: Het evenement duurt vijf dagen.V: Waarom zijn mijn mijlpalen moeilijker dan die van mijn vrienden?A: Bij het bepalen van mijlpalen wordt rekening gehouden met jouw voortgang in het spel. De beloningen voor moeilijkere mijlpalen zijn natuurlijk beter.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE