Categories

Empires & Allies – Kolossale slachting

V: Hoe doe ik mee aan het evenement?A: Zet je Kolos in tijdens snelle gevechten en alliantiegevechten en win om voortgang te boeken in het evenement. Voltooi evenementmijlpalen om fantastische beloningen te verdienen. V: Waarom kan ik dit evenement niet zien en mijn vrienden wel?A: Upgrade naar de nieuwste versie van Empires and Allies om deel te kunnen nemen. V: Hoe haal ik mijn beloningen op?A: Je bonus-XP wordt na elk gevecht toegekend. Extra beloningen worden toegevoegd aan je geschenkdoos zodra je evenementmijlpalen bereikt. Je kunt je voortgang in het evenement bijhouden door op de pagina van het evenement op de knop ‘Voortgang’ te tikken. V: Hoe lang loopt dit evenement?A: Het evenement duurt vijf dagen. V: Waarom zijn mijn mijlpalen moeilijker dan die van mijn vrienden?A: Bij het bepalen van mijlpalen wordt rekening gehouden met jouw voortgang in het spel. De beloningen voor moeilijkere mijlpalen zijn natuurlijk beter. V: Wat gebeurt er als ik tijdens het evenement een 2X XP power-up gebruik?A: Je krijgt dan 4X de reguliere XP voor de Kolos. Voor de Viper krijg je 2X de reguliere XP. V: Mijn Kolos is al op level 15. Kan ik nu niet meedoen met dit evenement?A: Je wordt gewoon beloond als je je Kolos inzet en snelle gevechten en alliantiegevechten wint.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE