Categories

Empires & Allies – Het evenement De Omega-opkomst

V: Hoe doe ik mee aan het evenement? A: Zet je omega-eenheid in tijdens gevechten en verdien omega-eenheid XP om deel te nemen aan het evenement. Bovendien kun je meer staal verdienen met je overwinningen terwijl het evenement gaande is. Omega-eenheid XP die is verdiend via basisverdediging telt niet mee voor de evenementvoortgang.  V: Mijn kolos is al op niveau 15 en ik kan geen Kolos XP meer verdienen. Loop ik nu de beloningen mis? A: We zijn je voor, bevelhebber! Meld je gewoon aan bij het spel en je beloningen landen in de loop het evenement vanzelf in je geschenkdoos. V: Hoe haal ik mijn beloningen op? A: Elke keer als je een mijlpaal bereikt in het evenement, vind je de beloningen in je geschenkdoos. Je kunt je voortgang in het evenement bekijken door op de pagina van het evenement op de knop Voortgang te tikken. V: Hoe lang loopt dit evenement? A: Het evenement loopt een week. V: Waarom verschillen mijn evenementmijlpalen van die van mijn vrienden/alliantiegenoten? A: Bij dit evenement wordt onder andere rekening gehouden met de kracht van de speler bij het bepalen van de mijlpalen. Het is dus mogelijk dat jouw mijlpalen verschillen van die van andere spelers. Maar maak je geen zorgen, bevelhebber: de beloningen worden ook aangepast aan je kracht.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE