Categories

Empires & Allies – Tactische sprong – Veelgestelde vragen

Upgrade je eenheden en bevelpunten door onderzoek te doen en een tactische voordeel over je vijanden te krijgen. Veelgestelde vragen: V: Hoe kan ik meedoen? A: Upgrade je eenheden en bevelkrachten in het onderzoeksgebouw om XP te verzamelen en deel te nemen aan dit evenement. Elk onderzoek dat binnen het tijdsbestek van het evenement begint en eindigt, telt mee voor de voortgang in het evenement. V: Waarom zou ik aan dit evenement meedoen? A: Tijdelijk kost het versnellen van je onderzoek 50% minder goud. Je kunt dus meer eenheden/bevelkrachten upgraden tijdens de evenementen, XP verdienen door onderzoek en exclusieve beloningen verdienen! V: Wat als ik al het maximale level heb bereikt? A: Ga er lekker voor zitten, ontspan en geniet, je wint al bij voorbaat! Iedereen die aan het eind van het evenement deze status heeft bereikt, ontvangt van ons een speciaal geschenk, net zoals de andere winnaars. We raden je aan je alliantiegenoten bij hun onderzoek te helpen! V: Hoe kan ik volledig van dit evenement profiteren en prijzen winnen? A: Probeer zoveel mogelijk onderzoeken te voltooien! Hoe meer XP je verdient, des te beter de beloning. V: Ik zie geen 50% korting voor de optie ‘Direct’ in mijn onderzoeksgebouw.A. Het evenement geeft geen kortingen op grondstoffen, alleen versnellingen. Aangezien de optie ‘Direct’ zowel een versnelling als korting op grondstoffen bevat, lijkt het kortingspercentage voor de optie ‘Direct’ lager.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE