Categories

Empires & Allies – Nooddroppings voor het slagveld

V: Waar gaat dit evenement over?

A: Het commandohoofdkwartier gaat je superbelangrijk materiaal sturen dat je een boost zal geven in je strijd tegen de GRA. Deze nooddroppings zijn tijdelijk beschikbaar voordat de GRA ze claimt.

V: Hoe claim ik deze nooddroppings?

A: Speel gewoon regelmatig Empires & Allies en je wordt ingelogd op het moment dat er noodmateriaal is gedropt en je het kunt claimen. De items uit de dropping vind je in je cadeaubox terug.

V: Wanneer wordt dit noodmateriaal gedropt?

A: Het commandohoofdkwartier doet zijn uiterste best om de droppings zo onregelmatig en heimelijk mogelijk uit te voeren om te voorkomen dat ze door de GRA worden geclaimd. Je krijgt kort van tevoren bericht dat er een dropping beschikbaar is die je binnen een bepaalde tijd moet claimen. Nooddroppings vinden echter de hele week door plaats. Dus blijf op je hoede en zorg ervoor dat je alle droppings claimt.V: Wat gebeurt er als ik een dropping heb gemist?

A: De GRA is genadeloos in het claimen van oorlogsbuit, ze gebruiken die in hun eigen voordeel. Je hebt misschien een bepaalde dropping gemist, maar je kunt nog steeds de volgende droppings claimen.

V: Hoe weet ik dat er een nooddropping kan worden geclaimd?

A: Er zijn meerdere manieren waarop je te weten kunt komen of er een nooddropping beschikbaar is:

          Speel regelmatig Empires & Allies zodat je geen enkele dropping mist

          Houd onze communitykanalen in de gaten – Facebook en Twitter voor meldingen over nooddroppings

          Veldrapporten (pushmeldingen) op je apparaat geven een melding als er een dropping beschikbaar is of eraan komt (zet meldingen op iOS en Android aan)

Moge je de GRA overwinnen!

Doe 
hier
mee aan onze discussie.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE