Categories

Empires & Allies – Hvorfor blir jeg matchet med spillere som er mer enn 2 HK-nivåer høyere enn meg?

Hurtigkamp-systemet er designet basert på din og andre baser som har omtrent like mange medaljer. Hvis du får en spiller med høyere HK-nivå i en hurtigkamp, er det fordi spilleren har et medaljeantall som er omtrent det samme som det du har.    Hurtigkamp er en PvP-funksjon som bidrar til både fremgang i ligaen og på ledertavlen.  Det foregår i øyeblikket en undersøkelse for å se på nye måter å matche spillere mot andre, men i øyeblikket er det ingen planer om å bytte ut metoden som benytter seg av antall medaljer.  Vi oppfordrer deg til å bygge oppgraderinger i krigsfabrikken, siden den fokuserer på baseforsvar med nye defensive tiltak, som ionkanon, stealth-generator og andre bygningsoppgraderinger. Vi foreslår at du jobber med alliansen din og bygger og oppgraderer forsvaret ditt så raskt som mulig! 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE