Categories

Empires & Allies – Hvordan endrer jeg navn på kontoen min?

Du får tildelt et standard generalnavn (eksempelvis General #12345) når du starter spillet. Så fort du kobler til Facebook, Game Center (iOS) eller Google Play (Android), kan du gjøre dette navnet mer personlig. 

 

For å koble spillet ditt til disse tre trykker du på Innstillinger (tannhjul)-ikonet og ” KOBLE TIL“-knappen under “Facebook”, “Game Center” eller “Google Play”.

Trykk på Innstillinger-ikonet

 

 
På en iOS-enhet

 

På en 
Android-enhet 

Dersom du allerede har et navn på spillkontoen din og du ønsker å endre det, er Navneendring-alternativet nå tilgjengelig i spillet. Du kan i tillegg gjøre dette så mange ganger du vil! Alt du trenger å gjøre, er å oppdatere spillet til nyeste versjon, og deretter går du til Innstillinger > Hjelp > Navneendring.Obs! Unngå å bruke skråstrek (/) i navnet, siden det kan føre til problemer i spillet.


Vanlige spørsmål:

Sp.: Kan jeg bruke farge i navnet mitt?

Svar: Det å bruke farge i navnet ditt vil bruke opp tegn, og det er en grense. Per 03.09.2016 har du KUN lov til å bruke “fargekoder” hvis det passer innenfor den nåværende grensen på antall tegn. Det er ingen unntak. Spillere som allerede har skaffet et navn som er over denne grensen, får beholde navnet så lenge de ikke gjør noen endringer. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE