Categories

Empires & Allies – Hvordan gjenoppretter jeg kontoen min?

Hvis du må gjenopprette en konto som du tidligere spilte på, går du til Innstillinger > Bytt (under Kontoer). Etter å ha trykket på Bytt, vil du få opp alle kontoene som er koblet til det sosiale nettverket du er koblet til i øyeblikket.   

 
1. Trykk på Innstillinger-ikonet  

 

2. Trykk på Bytt-knappen.  

 

3. Tilkoblede kontoer vil vises.   

 

Hvis du beveger deg fra én enhet til en annen, må du passe på at du er logget inn og koblet til den samme kontoen som på den forrige enheten. Disse er i øyeblikket Facebook, Game Center (iOS) og Google Play (Android). Hvis du prøver å gjenopprette en gammel base, og den ikke dukker opp, betyr det at du ikke er koblet til den samme kontoen hvor den tidligere basen ble lagret.

Slik bør Spillinnstillinger se ut hvis du er koblet til dine kontoer på sosiale nettverk (iOS til venstre, Google til høyre – begge bildene som vises, er koblet til Facebook). 

Husk, hvis du hadde et “General#XXXXXX”-navn, betyr det at du aldri koblet til et sosialt nettverk, og spillet ditt er derfor ikke synkronisert til serveren og mulig å gjenopprette. 

I dette tilfellet anbefaler vi deg å gå tilbake til enheten du spilte på (hvis mulig), og deretter koble spillet til en av kontoene nevnt ovenfor, så du kan synkronisere spillet med serveren og gjenopprette det på en annen enhet. 

Hvis du ikke synkroniserte kontoen og ikke har tilgang til den opprinnelige enheten, er det ikke mulig å gjenopprette denne kontoen.

Et par tips: 

  • Sørg for å koble til kontoen din så raskt som mulig. Du kan bruke Facebook eller Gamecenter for iOS / Google Play for Android. Hvis du har byttet fra iOS til Android (eller vice versa), må du koble til Facebook for å overføre spillet ditt.  
  • Sørg for at du kobler til det sosiale nettverket som kontoen du skal gjenopprette, er koblet til.   
  • Vi anbefaler ikke å ha flere kontoer eller å bruke flere kontoer på en måte som gir deg en fordel over andre spillere. Gjør du dette, kan det føre til at kontoen din straffes.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE