Categories

Empires & Allies – Hvordan tar jeg et skjermbilde på iOS?

Slik tar du skjermbilder på iOS:1. Gå til skjermen eller appen du vil ta bilde av.2. Påse at bildet er satt opp i henhold til hvordan du vil det skal se ut.3. Klikk på Home-knappen og av/på-knappen oppe i høyre hjørne samtidig på iPhone eller iPad.For iPhone X klikker du på knappen på høyre side og «øk volum»-knappen på venstre side samtidig på iPhonen.4. Når du trykker på begge knappene riktig, vil skjermen blinke hvitt, og du vil høre en lyd som ligner lukkemekanismen på et fotoapparat. Dette indikerer at du har tatt skjermbildet på iPaden eller iPhonen.5. For å se skjermbildet går du til den innebygde Bilde-appen og trykker på Kamerarull. I kamerarullen vil skjermbildet du nettopp tok, være det seneste.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE