Categories

Empires & Allies – Hvordan tar jeg et skjermbilde på Android?

Instruksjoner kan variere etter enhet og programvareversjoen, og kan kreve litt øvelse. Begynn med å hente det du ønsker å ta et skjermbilde av opp på Android-enhetens skjerm. Dette kan bety å gå til en bestemt nettstede, eller simpelthen å være på riktig skjermbilde i en av appene dine.   For de fleste enheter som kjører Android 4.0 eller nyere (prøv denne metoden først):Trykk på på-/låseknappen og volum ned-knappen samtidig, og hold dem inne i 1–2 sekunder.. For enheter med fysiske Hjem-knapper: Trykk på på-/låseknappen og hjem-knappen samtidig og hold dem inne i 1–2 sekunder. For enheter uten fysisk hjem-knapp: Hold inne på-/låseknappen først, og trykk raskt på hjem-knappen på skjermen. For Samsung-enheter som støtter håndgester:

  • Åpne Innstillinger > Gester.
  • Bla ned for å finne håndgester
  • Aktiver håndsveip for å registrere.
  • Lukk menyen og sveip skjermen med håndens side, fra venstre mot høyre eller omvendt.
  • Når skjermbildet er tatt, blinker skjermen, og du ser et varsel øverst på skjermen. Du kan også høre en kameralukkerlyd. For å se ditt nye skjermbilde sveiper du ned fra toppen og trykker på varselet. Du kan også finne ditt skjermbilde i Galleri-appen.

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE