Categories

Empires & Allies – Brødre i krigen – Vanlige spørsmål

Sp.: Hvordan deltar jeg i hendelsen?Sv.: Du kan delta ved å samle AXP til alliansen din. Du samler AXP ved å donere tropper, komponenter til krigsfabrikken og ressurser til alliansemedlemmer, og ved å vinne alliansekriger, oppgradere bygninger og enheter, vinne hurtigkamper og bruke innsatsstyrker.Sp.: Hvordan samler jeg inn belønningene?Sv.: Belønninger legges til i gaveboksen din når du når milepæler for hendelsen. Du ser sjekke fremdriften din i hendelsen ved å trykke på “Fremdrift”-knappen på hendelsessiden.Sp.: Hvor lenge varer hendelsen?Sv.: Hendelsen varer i 5 dager.Sp.: Hvorfor er milepælene mine vanskeligere enn vennene mine sine?Sv.: Milepælene avgjøres med tanke på kontoens fremgang i spillet. Belønningene matches i forhold til milepælene.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE