Categories

Empires & Allies – Koloss-massakren

Sp.: Hvordan deltar jeg i hendelsen?Sv.: Plasser ut kolossen din i hurtigkamper og alliansekriger og vinn for å få fremdrift i hendelsen. Fullfør milepæler for hendelsen for å motta utrolige belønninger. Sp.: Vennene min ser denne hendelsen, men ikke jeg. Hvorfor?Sv.: Oppgrader til nyeste versjon av Empires and Allies for å kunne delta. Sp.: Hvordan samler jeg inn belønningene?Sv.: Bonus XP-en din får du etter hver kamp. Ekstra belønninger legges til i gaveboksen din når du når milepæler for hendelsen. Du ser sjekke fremdriften din i hendelsen ved å trykke på “Fremdrift”-knappen på hendelsessiden. Sp.: Hvor lenge varer hendelsen?Sv.: Hendelsen varer i fem dager. Sp.: Hvorfor er milepælene mine vanskeligere enn vennene mine sine?Sv.: Milepælene avgjøres med tanke på kontoens fremgang i spillet. Belønningene matches i forhold til milepælene. Sp.: Hva skjer hvis jeg bruker en 2X XP-kraftreserve under hendelsen?Sv.: Du får 4X vanlige XP for kolossen, for Viper får du 2x vanlig XP. Sp.: Kolossen min er allerede på nivå 15, går jeg da glipp av hendelsen?Sv.: Du kan fortsatt få belønninger hvis du plasserer ut og vinner kamper med kolossen din i hurtigkamper og alliansekriger.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE