Categories

Empires & Allies – Omegaens oppstandelse-hendelsen

Sp.: Hvordan deltar jeg i hendelsen? Sv.: Utplasser Omega-enheten i kamper og sikre deg XP for Omega-enhet for å bli med i hendelsen. Dessuten får du stål for seire i kamper du utkjemper mens hendelsen pågår. XP for Omega-enhet som du mottar for å forsvare basen, teller ikke med i fremdriften i hendelsen.  Sp.: Kolossen min er allerede på nivå 15, og jeg kan ikke tjene mer koloss-XP. Betyr det at jeg går glipp av belønningene? Sv.: Ingen grunn til bekymring, kommandant! Du trenger bare å logge inn, så kommer belønningene automatisk til gaveboksen din mens hendelsen pågår. Sp.: Hvordan samler jeg inn belønningene? Sv.: Du får belønninger i gaveboksen hver gang du når en milepæl i hendelsen. Du ser fremdriften din i hendelsen ved å trykke på Fremdrift-knappen på hendelsessiden. Sp.: Hvor lenge varer hendelsen? Sv.: Hendelsen varer i en uke. Sp.: Hvorfor er det andre milepæler i min hendelse enn i hendelsene til alliansemedlemmene/vennene mine? Sv.: I hendelsen tar vi blant annet hensyn til spillernes styrke når vi skal bestemme egnede milepæler for hver enkelt spiller. Dermed kan det hende at dine milepæler ikke er de samme som milepælene til andre spillere. Du trenger imidlertid ikke å være bekymret, kommandant. Belønningene tilsvarer også innsatsen du må legge ned.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE