Categories

Empires & Allies – Produksjon i bøtter og spann-hendelsen – vanlige spørsmål

Spørsmål: Hva handler denne hendelsen om?Sv.: Du kan sikre deg utrolige belønninger ved å produsere økninger og bygninger fra krigsfabrikken. Dessuten reduseres produksjonskostnaden for enkelte økninger og bygninger mens hendelsen pågår.Sp.: Trenger jeg å produsere bestemte gjenstander, bygninger eller økninger til denne hendelsen?Sv.: Nei! Alt du lager i krigsfabrikken, teller med i fremdriften i hendelsen. Så det er bare å begynne å produsere!Spørsmål: Hvordan henter jeg belønningene?Sv.: I hendelsen finnes det flere milepælbelønninger, som du låser opp i takt med at du produserer. Opplåste belønninger vises i gaveboksen din.Spørsmål: Hvor lenge varer hendelsen?Sv.: Hendelsen varer i 5 dager.Sp.: Hvorfor er det andre milepæler i min hendelse enn i hendelsene til alliansemedlemmene/vennene mine?Sv.: I hendelsen tar vi blant annet hensyn til spillernes styrke når vi skal bestemme egnede milepæler for hver enkelt spiller. Dermed kan det hende at dine milepæler ikke er de samme som milepælene til andre spillere.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE