Categories

Empires & Allies – Ekstra kampsoneslipp

Sp.: Hva handler denne hendelsen om?

Sv.: Kommandohovedkvarteret planlegger å utplasser viktige materialer og økninger som kan hjelpe deg i kampen mot GRH. Du kan bare samle de ekstra slippene er i en begrenset periode før GRH får kloa i dem

Sp.: Hvordan får jeg tak i de ekstra kampsoneslippene?

Sv.: Det er bare å spille Empires & Allies jevnlig. Hvis du er pålogget når et ekstra kampsoneslipp er tilgjengelig, kan du hente det. Du finner gjenstandene fra slippet i gaveboksen din.

Sp.: Når foregår de ekstra kampsoneslippene?

Sv.: Kommandohovedkvarteret gjør sitt beste for å være uforutsigbare når det gjelder slippene, sånn at det blir vanskeligere for GRH å få tak i dem. Du blir varslet kort tid i forveien når et slipp er tilgjengelig, og må hente det i den begrensede perioden som slippet er tilgjengelig. Ekstra kampsoneslipp kommer imidlertid til å finne sted hele uken. Følg med så du får med deg alle slippene.

Sp.: Hva hvis jeg går glipp av et slipp?

Sv.: GRH skyr ingen midler når det gjelder å bruke gjenstander fra slagmarken til sin fordel. Du kommer til å gå glipp av dette ene slippet, men du kan fortsatt sikre deg resten av slippene.

Sp.: Hvordan får jeg vite at et ekstra kampsoneslipp kan hentes?

Sv.: Du kan få informasjon om ekstra kampsoneslipp på flere måter:

          Spill Empires & Allies jevnlig sånn at du ikke går glipp av noen slipp

          Følg med på kommunikasjonskanalene våre på Facebook og Twitter for å få vite når ekstra kampsoneslipp er tilgjengelig

          Gjennom feltrapporter (push-varsler) på enheten din får du beskjed om det når et slipp er tilgjengelig eller på vei (veiledning til å skru på varsler på iOS and Android)

Måtte du gå seirende ut mot GRH!

Bli med i diskusjonen 
her
.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE