Categories

Empires & Allies – Hva er dueller med usynlige stridsvogner?

I en  BEGRENSET PERIODE:   De USYNLIGE STRIDSVOGNENE DINE ER STERKERE. Vinn kamper der du bruker usynlige stridsvogner, for å få flotte belønninger.  OPPGRADER NÅ FOR Å FÅ MAKSIMALT STOR FORDEL! Vanlige spørsmål: Hvordan deltar jeg i hendelsen?

  • Du må vinne offensive slag på minst én oppstillingsplass med usynlige stridsvogner. Antallet stjerner spiller ingen rolle – 1, 2 og 3 stjerner teller alle som 1 seier. Alle typer kamper (hurtigkamper, klode og alliansekriger) gir deg fremgang.

Hvordan samler jeg inn belønningene?

  • Du finner dem i gaveboksen din når du når nye hendelsesnivåer.

Hva er forandret?

  • De usynlige stridsvognene er blitt sterkere! Både helse og skade er økt. Kom deg ut på slagmarken og knus, soldat!

Hvem kan delta i denne hendelsen?

  • Spillere med HK-nivå 9 og over kan delta i hendelsen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE