Categories

Empires & Allies – Hva er operasjon Jernneve?

BYGG, OPPGRADER og FORSK for å tjene XP! 

Trykk på FREMDRIFT for å se belønningene dine. Lykke til, kommandant!Vanlige spørsmål:  Sp.: Hvordan deltar jeg?Sv.: Bygg , oppgrader og forsk for å tjene XP, nå milepæler og motta fantastiske belønninger. Du får fremdrift for alt av bygging, oppgradering og forskning som avsluttes i løpet av hendelsen.Sp.: Hvorfor bør jeg bry meg om denne hendelsen?Sv.: Suverene belønninger!Sv.: Hva hvis jeg allerede er på maksnivå?Sp.: Len deg tilbake, slapp av, og føl deg helt rå – da vinner du nemlig automatisk! Vi sender en spesialgave til alle dette gjelder, når hendelsen er over. Vi anbefaler at du hjelper alliansemedlemmene dine med oppgraderingene deres!Sp. Hvordan kan jeg utnytte hendelsen best mulig og vinne premier?Sv.: Prøv å fullføre så mye bygging, oppgradering og forskning som mulig. Jo mer XP du tjener, desto bedre blir belønningen.

Bli med i diskusjonen her. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE