Categories

Dawn of Titans – Ny alliance-begivenhedstype: PLYNDRINGSBOSS

Plyndringsboss-begivenheder er endelig ankommet! Denne nye begivenhedstype kræver, at du og din alliance samarbejder for at yde skade på en Plyndringsboss-titan over en række baner med stigende sværhedsgrad, for i sidste ende at vinde store belønninger til alle i din alliance.Hvad er kravene for at kunne deltage?Du skal have nået:

 • Borgniveau 10 eller derover.
 • Et medlem af en Alliance.

Hvordan spiller man?I løbet af plyndringsboss-begivenheden, vil du og dine alliancemedlemmer få til opgave, at kæmpe mod en formidabel titan med enestående evner på en dynamisk slagmark. Titanen har påkalde effekter, besværgelser og forstærkninger, der står i vejen for dig.For hvert slag konverteres mængden af skade, du påfører plyndringsboss-titanens helbred til point, som derefter bliver tilføjet til en samlet mængde for alliancen.Så snart din alliance når et vist antal point, øges Sokkelniveauet for plyndringsbossen, der udløser en hårdere kamp og et nyt samlet pointtal der kan opnås, før det næste niveau oplåses.De påkrævede point for at gennemføre hvert niveau er:

 • SOKKELNIVEAU 1: 150.000 point
 • SOKKELNIVEAU 2: 600.000 point
 • SOKKELNIVEAU 3: 1.500.000 point
 • SOKKELNIVEAU 4: 3.750.000 point
 • SOKKELNIVEAU 5: 5.500.000 point

Hvad er belønningerne?Belønninger for deltagelse i en plyndringsboss-begivenhed tildeles ved afslutningen af begivenheden. De gives til alle spillere i alliancen, der lever op til kravene for deltagelse (bordniveau 10 og at være medlem af en alliance) og som opnåede mindst et point i løbet af begivenheden. Ingen belønninger (bortset fra stridsnedkastninger) uddeles, mens begivenheden er aktiv.Spillere modtager belønninger for hvert niveau deres alliance overvinder, mens begivenheden er aktiv. Er din alliance eksempelvis på sokkelniveau 4, men ikke når at gennemføre niveauet før begivenheden slutter, vil du modtage belønninger for sokkelniveau 1, 2 og 3.Ved afslutning af begivenheden vises belønningerne i hver spillers Skattekammer, klar til inkassering.Hvor kan jeg sende min feedback om plyndringsboss-begivenheden?Vi vil meget gerne høre fra dig! Så snart beta-versionen af plyndringsboss afsluttes onsdag den 8. april, bedes du kontakte os med din feedback via vores sociale kanaler her:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

Som sædvanligt ses vi på slagmarken!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE