Categories

Dawn of Titans – Ny type alliansebegivenhet: PLYNDRESJEF

Plyndresjef-begivenhetene er endelig her! Denne nye typen begivenhet krever at du og alliansen dinjobber sammen for å påføre en plyndresjeftitan skade over flere nivåer med økt vanskelighetsgrad, for å vinne kraftige belønninger til alle i alliansen.Hva er kravene for å delta?Du må være:

 • Slottsnivå 10 eller høyere.
 • Medlem av en allianse.

Hvordan spille?Under plyndresjef-begivenheten vil du og alliansemedlemmene dine måtte kjempe mot en formidabel titan med unike ferdigheter på en dynamisk slagmark som fremkaller effekter, trylleformularer og forsterkninger for å stoppe deg.For hver kamp vil mengden skade du påfører plyndresjeftitanens helse konverteres til poeng, som deretter legges til en totalsum for alliansen.Når alliansen din når et gitt antall poeng, vil plintnivået til plyndresjefen øke, noe som fører til en vanskeligere kamp og en ny totalsum med poeng som må nås før neste nivå låses opp.Poengene som kreves for å fullføre hvert nivå, er:

 • PLINTNIVÅ 1: 150 000 poeng
 • PLINTNIVÅ 2: 600 000 poeng
 • PLINTNIVÅ 3: 1 500 000 poeng
 • PLINTNIVÅ 4: 3 750 000 poeng
 • PLINTNIVÅ 5: 5 500 000 poeng

Hva er belønningene?Belønninger for å delta i en plyndresjefbegivenhet tildeles ved slutten av begivenheten. De gis til alle spillere i alliansen som innfridde kravene (slottsnivå 10 og i en allianse) og fikk minst ett poeng mens begivenheten pågikk. Ingen belønninger (foruten kampdråper) deles ut mens begivenheten er aktiv.Spillere får belønninger for hver nivå alliansen deres klares å beseire mens begivenheten er aktiv. Hvis for eksempel alliansen din når plintnivå 4, men ikke fullfører det nivået før begivenheten fullføres, mottar du belønninger for plintnivå 1, 2 og 3.Når begivenheten fullføres, vil belønningene dukke opp i hver spillers skattkammer, klar for innsamling.Hvor kan jeg sende tilbakemelding om plyndresjefbegivenheten?Vi har lyst til å høre hva du syns! Når plyndresjefbetaen er over, onsdag 8. april, kan du kontakte oss med tilbakemeldinger via våre sosiale medier her:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

Og som alltid: Vi ses på slagmarken!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE