Categories

Empires & Allies – Veelgestelde vragen Oorlogsheercompetitie

Wat is de Oorlogsheercompetitie?De Oorlogsheercompetitie is een eenmalig, seizoensgebonden klassementsevenement voor spelers met 6200 of meer medailles. Voor spelers die in aanmerking komen, wordt de Opperbevelhebbercompetitie één week lang (om precies te zijn 6 dagen en 8 uur) vervangen door de Oorlogsheercompetitie.In de Oorlogsheercompetitie strijden spelers om de hoogste plaats in het klassement door voor afloop van het evenement de meeste omega-XP te verdienen.Hoe doe ik mee aan de Oorlogsheercompetitie?Alleen spelers die voor het evenement begint 6200 of meer medailles en een hoofdkwartier van niveau 8 of hoger hebben, kunnen meedoen aan de Oorlogsheercompetitie.Deze spelers strijden gedurende deze week in de Oorlogsheercompetitie en niet in de Opperbevelhebbercompetitie. Spelers die pas na aanvang van het evenement aan de deelnamevereisten voldoen, komen niet in aanmerking voor het klassement van die week en doen in plaats daarvan in hun eigen medaillecompetitie mee.Hoelang duurt de Oorlogsheercompetitie precies?De Oorlogsheercompetitie duurt net zolang als een medaillecompetitie, d.w.z. 6 dagen en 8 uur.Wat gebeurt er na afloop van de Oorlogsheercompetitie?Na afloop van de Oorlogsheercompetitie worden de normale medaillecompetities hervat. Alle spelers die hebben meegedaan aan de Oorlogsheercompetitie keren weer terug naar de Opperbevelhebbercompetitie.Hoe kom ik bij het klassement?Tik op het pictogram voor de competities in de gebruikersinterface om naar het klassement te gaan.Hoe werkt het klassement?In het Oorlogsheerklassement staat de score van een speler voor de hoeveel verdiende omega-XP.De klassementsscore van een speler gaat omhoog aan de hand van hoeveel omega-XP er aan het eind van een gevecht in Snelle gevechten of Operatie Hamerval wordt verdiend.De klassementsposities zijn gebaseerd op de totale hoeveelheid omega-XP die de speler die week heeft verdiend in Snelle gevechten of Operatie Hamerval.Tellen omega-XP uit elk speltype mee voor mijn klassementsscore?NEE. Alleen omega-XP die je in Snelle gevechten of Operatie Hamerval verdient, tellen mee voor de Oorlogsheercompetitie.Tellen omega-XP van elke omega-eenheid mee voor mijn klassementsscore?Ja. Omega-XP van elke eenheid telt mee voor je klassementsscore, of dat nu MK1- of MK2-eenheden zijn.Tellen omegaboosts zoals dubbele XP en directe XP mee voor mijn klassementsscore?Ja. Elke omegaboost draagt bij aan je score in het klassement.Voor een dubbele omega-XP-boost wordt de vermenigvuldigde hoeveelheid omega-XP aan het eind van het gevecht aan je klassementsscore toegevoegd.De hoeveelheid omega-XP die je van de directe XP-boost krijgt, wordt meteen aan je klassementsscore toegevoegd.Welke boosts kan ik in het competitie-evenement kopen?Spelers kunnen de dubbele omega-XP-boost rechtstreeks kopen vanuit de gebruikersinterface.De dubbele omega-XP-boost kan ook onder Verken in de Snelle gevechten worden gekocht.Tellen omega-XP die ik met verdediging of wraakacties verdien mee voor het klassement?NEE. Omega-XP die je met verdediging of wraakacties verdient, tellen niet mee voor het klassement.Welke beloningen kan ik winnen in de Oorlogsheercompetitie?Op basis van je rang aan het einde van het klassementsevenement kun je het volgende ontvangen:

  • Goud
  • Elitevoorraad
  • Gouden krat
  • Competitievlag
  • Grondstoffen – Voorraad, brandstof, staal en tech

Als je wilt zien wat spelers krijgen op basis van hun rang, tik je op de banner ‘beloning’.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE