Categories

Empires & Allies – Vanlige spørsmål om hendelser i Krigsherreligaen

Hva er en hendelse i Krigsherreligaen?Krigsherreligaen er en sesongbetinget poengtavlehendelse for spillere som har minst 6200 medaljer. For kvalifiserte spillere blir Øverstkommanderende-liagen byttet ut med Krigsherreligaen i én uke – 6 dager og 8 timer for å være nøyaktig.I Krigsherreliga-hendlesen kjemper spillerne for den høyeste plasseringen på poengtavlen ved å tjene mest Omega-XP før hendelsen avsluttes.Hvordan deltar jeg i Krigsherreliga-hendelsen?Kun spillere som har minst 6200 medaljer, og som er på HQ-nivå 8 eller over før hendelsen starter, er kvalifisert til å delta i Krigsherreliga-hendelsen.Kvalifiserte spillere deltar i Krigsherreliga-hendelsen i uken den er aktiv, i stedet for Øverstekommanderende-ligaen. Spillere som kvalifiserer seg etter at hendelsen har startet er ikke berettiget en plassering på poentavlen for den uken, og fortsetter å kjempe i medaljeligaen sin.Hvor lenge varer Krigsherreliga-hendelsen?Krigsherreliga-hendelsen varer like lenge som medaljeligaen, altså i 6 dager og 8 timer.Hva skjer når Krigsherreliga-hendelsen er ferdig?Når Krigsherreliga-hendelsen er ferdig, fortsetter medaljeligaen som vanlig, og alle spillerne som deltok i Krigsherreliga-hendelsen fortsetter i Øverstkommanderende-ligaen.Hvordan får jeg tilgang til poengtavlen?Trykk på Ligaer-ikonet på hovedgrensesnittet for å få tilgang til poengtavlen.Hvordan fungerer poengtavlen?På poengtavlen til Krigsherreligaen vises spillernes poengsum etter mengden Omega-XP som er opptjent.Spillernes poengsum på poengtavlen endres basert på mengden Omega-XP som er opptjent etter hurtigkamper eller kamper i Operasjon Hammerslag.Rangeringene på poengtavlen er basert på mengden Omega-XP som spillerne har opptjent fra hurtigkamper og kamper i Operasjon Hammerslag i løpet av uken.Blir all opptjent Omega-XP fra alle spillmoduser inkludert i poengsummen på poengtavlen?NEI. Kun Omega-XP som er opptjent i hurtigkamper og Hammerslag-kamper inkluderes i poengsummen på poengtavlen i Krigsherreligaen.Blir all opptjent Omega-XP fra alle Omega-enheter inkludert i poengsummen på poengtavlen?Ja, opptjent Omega-XP fra alle Omega-enheter – uansett om det er en MK1-Omega-enhet eller en MK2 Omega-enhet – inkluderes på poengtavlen.Har dobbel Omega-XP-økningen og Umiddelbar XP-økningen noen innvirkning på poengsummen?Ja, alle Omega-XP-økninger bidrar til å forbedre poengsummen din.For en dobbel Omega-XP-økning blir mengden Omega-XP ved slutten av kampen lagt til poengsummen din på poengtavlen.For umiddelbar XP-økning blir mengden Omega-XP fra økningen umiddelbart lagt til poengsummen på poengtavlen.Hvilke økninger er det mulig å kjøpe i ligahendelsen?Spillere kan kjøpe de doble Omega-XP-økning direkte for grensesnittet til funksjonen.I tillegg kan man kjøpe dobbel Omega-XP-økning på speiderskjermen til hurtigkamper.Blir Omega-XP som er opptjent i forsvarskamper eller revansjekamper inkludert i poengsummen min?NEI. Omega-XP som er opptjent fra forsvars- og revansjekamper, inkluderes ikke i poengsummen.Hvilke belønninger kan man vinne i Krigsherreliga-hendelsen?Spillere kan vinne følgende belønninger, basert på spillerens grad har når poengtavlehendelsen avsluttes:

  • Gull
  • Elitelager
  • Gullkasse
  • Ligaflagg
  • Ressurser: forsyninger, drivstoff, stål og teknologi

Trykk på «Belønninger»-banneret for å se hva en spiller får, basert på graden spilleren har.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE