Categories

Dawn of Titans – Hvorfor ændrede min Alliancerang sig ved slutningen af sæsonen eller begivenheden?

Spillet opfanger hackere og snydere ved slutningen af begivenhederne eller under den endelige fase.Når spillere bliver udelukket, bliver deres opsparede point fjernet, hvilket påvirker deres alliances samlede antal sjæle, skadepoint og indtjente VP. Det kan påvirke en alliances rang under sæsonen eller begivenheden, når de indtjente point bliver fjernet, hvilket er grunden til at nogle alliancer falder i rang, mens andre stiger.Det er det samme, som hvis en spiller forlader en alliance, mens begivenheden stadig er i gang eller i den endelige fase. Alle point, der tæller mod alliancens fremskridt går tabt, når de forlader deres hold.Vi anbefaler som altid på det kraftigste, at ingen spillere snyder eller hacker spillet for at opnå en fordel, samt kun at forlade deres alliance efter, at de har modtaget deres belønninger.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE