Categories

FarmVille 3 – Hoe kan ik mijn oude spelaccount herstellen?

De makkelijkste en veiligste manier om een oud account te herstellen, is als je het hebt gekoppeld aan Facebook, een Zynga-e-mailadres of een Apple-ID. Op die manier wordt je voortgang opgeslagen in de cloud. Als je met een nieuw spel start, krijg je aan het begin van de tutorial de knop ‘Aanmelden/Log-in‘ te zien. Tik hierop en meld je aan/log in op de gewenste manier om je boerderij te herstellen. Je kunt je ook op elk moment aanmelden/inloggen door op ‘Instellingen‘ (het tandwielsymbool rechtsboven in beeld) te tikken en daar de gewenste aanmeldoptie te kiezen.Opmerking: we adviseren je met klem om altijd de gewenste cloudoptie te gebruiken, zodat je voortgang veilig wordt opgeslagen. Als je oude account alleen lokaal is opgeslagen en nooit met de cloud verbonden is geweest, kan het zijn dat je het niet meer kunt herstellen. Als je probeert een lokaal opgeslagen account te herstellen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en vermeld zoveel mogelijk details, zoals:

  • De naam van je boerderij
  • De naam van je coöp (indien van toepassing)
  • Je level in het spel
  • Het e-mailadres waarmee je aankopen hebt gedaan (indien van toepassing)

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE