Categories

FarmVille – Hvordan kan jeg blokere en spiller i mit kooperativ, og hvad sker der, når jeg gør det?

Du kan blokere en hvilken som helst spiller i dit kooperativ ved at åbne skærmen Kooperativ og derefter vælge Indstillinger (tandhjulsikonet)>Medlemmer>Tryk på medlemmets navn på listen> Tryk på ikonet “…”> Vælg Bloker.Alle beskeder, som blev sendt, før den pågældende spiller blev blokeret, vil stadig være synlige i kooperativets chatvindue, og du vil også stadig kunne se vedkommendes anmodninger om genstande. Ingen nye beskeder vil blive vist.Hvis du mener, at en spiller har brudt vores  servicebetingelser, kan du også vælge at rapportere vedkommende ved hjælp af knappen Rapportér, hvorefter en undersøgelse vil blive iværksat.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE