Categories

FarmVille – Hvordan blokkerer jeg en spiller i samarbeidet mitt, og hva skjer når jeg gjør det?

Du kan blokkere hvilken som helst spiller i samarbeidet ditt ved å gå til Samarbeid-skjermen og velge Innstillinger (tannhjulet)>Medlemmer>Trykk på medlemmets navn i listen>Trykk på «…»>Velg blokker.Meldinger spilleren sendte før du blokkerte, vil fortsatt være synlige for deg i samarbeidets chattevindu, og du vil fortsatt kunne se forespørsler om gjenstander som spilleren legger ut. Ingen nye meldinger vil vises.Hvis du mener en spiller bryter tjenestevilkårene våre, kan du også bruke «Rapporter»-knappen for å flagge spilleren for undersøkelse.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE