Categories

Empires & Allies – Voorhoede-uitdaging seizoen 7: veelgestelde vragen

Wat is de voorhoede-uitdaging?De voorhoede-uitdaging is een tijdelijk seizoensgebonden evenement waarbij je uitdagingen voltooit, punten verdient en mijlpalen bereikt om exclusieve beloningen te verdienen. Elk seizoen wordt de voortgang van spelers gereset en moet iedereen weer vanaf het begin beginnen.Een seizoen van een voorhoede-uitdaging duurt 30 dagen.De voorhoede-uitdaging is momenteel in het zevende seizoen.Hoe krijg ik toegang tot de voorhoede-uitdaging?Om toegang te krijgen tot de voorhoede-uitdaging, tik je op het pictogram naast het leger.In de interface van de voorhoede-uitdaging vind je je actieve uitdagingen en je huidige voortgang qua mijlpalen.Welke uitdagingen krijg ik in de voorhoede-uitdaging?De uitdagingen in dit evenement lopen uiteen van het behalen van overwinningen met 3 sterren, tot het maken van oorlogsfabriekboosts, het winnen of verdienen van punten in alliantiemissies, alliantieoorlogen en meer. In de interface van de voorhoede-uitdaging vind je jouw huidige uitdaging.Er zijn per keer 3 uitdagingen beschikbaar. Voltooide uitdagingen worden vervangen door een nieuwe.Een uitdagingenkaart geeft informatie weer over het soort uitdaging, het aantal vereiste interacties en de voorhoedepunten die je voor het voltooien van die uitdaging krijgt.Tik op een uitdaging om er meer over te lezen.Wat verdien ik als ik een uitdaging voltooi en wat zijn de mijlpaalbeloningen?Voltooi een uitdaging om voorhoedepunten te verdienen. Je verdient slechts een vast aantal punten dat bij een uitdaging staat vermeld. De verdiende punten worden aan je voortgang toegevoegd.Het evenement heeft 15 mijlpalen om te doorlopen. De puntenvereiste voor een mijlpaal is te vinden in de voortgangsmeter, met de beloning die je krijgt wanneer je de mijlpaal bereikt.Er zijn tien beloningen verdeeld over 15 mijlpalen. Naast de normale beloningen heeft elke mijlpaal ook premiumbeloningen die je kunt verdienen als je de seizoenspas hebt aangeschaft.Wat is de seizoenspas?Koop de seizoenspas om de premiumbeloningen te ontgrendelen. Doorloop de evenementmijlpalen om de premiumbeloningen te verdienen. Premiumbeloningen bestaan uit exclusieve items, zoals de nieuwe omegaeenheidskins, tijdverkortingen voor upgrades en onderzoek, voorhoedekisten en meer.Voor seizoen 2 zijn er nieuwe gratis beloningen toegevoegd voor de voorhoede-uitdaging. Deze nieuwe beloningen zijn de vlaggen die spelers op hun hoofdkwartier kunnen plaatsen.Seizoen 3 biedt een nieuwe functionele beloning die spelers kunnen winnen: de versterkte pantserinzet. Dit geeft eenheden tijdelijk onkwetsbaarheid.Let op: een gekochte seizoenspas geldt alleen voor dat seizoen en wordt niet overgedragen naar het volgende seizoen.Premiumbeloningen die je in een seizoen ontgrendelt, zoals de omegaskins, blijven permanent ontgrendeld. Het pantser versterkte inzet en de verkortingsboosts voor onderzoek- en upgradetijden moeten elk seizoen opnieuw worden ontgrendeld en blijven tot aan het eind van het betreffende seizoen beschikbaar.Met de seizoenspas kun je niet alleen premiumbeloningen verdienen: ook je spelersbadge die jij en andere spelers op je profiel of basis zien wordt veranderd om aan te geven dat je een seizoenspasspeler bent.Speciale spelersbadges voor medailleklassementen, alliantiegenoten en vriendenlijst.Badges voor premiumpasspelers als een tegenstander je basis verkentWat is de versterkte pantserinzet?Een nieuwe power-up voor gevechten uit de voorhoede-uitdaging. Dit pantser geeft de eenheid op het plateau tijdelijk onkwetsbaarheid bij inzet en wanneer er een bevelkracht met EHBO-doos is toegepast.Er zijn in totaal 3 power-ups te winnen via de voorhoede-uitdaging. Als je een pantser versterkte inzet wint, kun je deze power-up vanuit je inventaris toepassen op een plateau om de extra bonus te krijgen. Alleen de troepen op het versterkte plateau krijgen de extra bescherming.De troepen op het plateau met de power-up worden bij inzet 8 seconden onkwetsbaar en 4 seconden wanneer er een bevelkracht met EHBO-doos wordt gebruikt. Hierdoor wordt alle schade die hen tijdens de werkingsperiode wordt toegebracht, ongedaan gemaakt.Deze power-up kan worden gebruikt op plateaus met al een alfa-aanvalsboost of leger. De pantser-power-up op een plateau duurt tot het eind van het seizoen van de voorhoede-uitdaging. Daarna wordt dit voordeel automatisch verwijderd. De werkingsduur van de power-up op een plateau wordt aangepast aan hoeveel tijd er nog over is in het seizoen.Wat gebeurt er met het ongebruikte pantservoordeel in mijn inventaris als het seizoen afloopt?Ongebruikte pantsers versterkte inzet in je inventaris worden na afloop van het seizoen automatisch verwijderd. Zorg er dus voor dat je ze zo snel mogelijk toepast op een plateau wanneer je ze wint. Hoe haal ik de beloningen uit voorhoede-uitdagingen op?Zodra je een mijlpaal hebt doorlopen, kun je de beloningen voor die mijlpaal ophalen. Tik hiervoor op de knop ‘Ophalen’ naast een beloning. Deze beloningen worden dan toegevoegd aan je geschenkdoos.Hoe koop ik de seizoenspas?Je kunt de seizoenspas via de interface van de voorhoede-uitdaging kopen of via het aankoopgedeelte in de app. Let op: een gekochte seizoenspas geldt alleen voor dat seizoen en wordt niet overgedragen naar het volgende seizoen.Krijg ik ook nog gratis beloningen als ik de seizoenspas koop?Ja, spelers krijgen naast de premiumbeloningen ook de gratis beloningen wanneer ze mijlpalen bereiken.Ik heb de seizoenspas gekocht. Wat gebeurt er met de premiumbeloningen voor mijlpalen die ik al heb bereikt?Als je de seizoenspas koopt, worden alle premiumbeloningen voor mijlpalen die je al hebt bereikt meteen voor je ontgrendeld zodat je ze op kunt halen.Welke verschillende skins kan ik via de voorhoede-uitdaging krijgen?Elk seizoen van de voorhoede-uitdaging biedt 2 nieuwe skins als beloningen: één bij mijlpaal 12 en één bij mijlpaal 15. Seizoen 1 – Bij mijlpaal 12 ontgrendel je de skin ‘Gouden Viper’ voor de Viper MK1 en bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Valk MK2-ridder’ voor de Valk MK2. Seizoen 2 – Bij mijlpaal 12 ontgrendel je de skin ‘Krokwachter’ voor de Krok MK1 en bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Basilisk’ voor de Viper MK2. Seizoen 3 – Bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Predator Mantis’ voor de Mantis Seizoen 4 – Bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Zephyr’ voor de Valk MK1 Seizoen 5 – Bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Reaper’ voor de Viper MK2. Seizoen 6 – Bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Frost’ voor de Krok MK2.Seizoen 7 – Bij mijlpaal 15 ontgrendel je de skin ‘Geavanceerde oorlogsvoering’ voor het hoofdkwartier.Denk eraan: de skin verandert alleen hoe een omegaeenheid eruitziet. De eenheid werkt verder precies hetzelfde.Wat zijn de tijdverkortingsbeloningen voor upgrades en onderzoek in de voorhoede-uitdaging?Als je de tijdverkortingsboost voor upgrades en onderzoek ontgrendelt, kost het minder tijd om respectievelijk een eenheid of gebouw te upgraden. De boost heeft 2 niveaus; zowel voor de kortere onderzoekstijd als voor de kortere upgradetijd. Ontgrendel het maximale niveau van de boost om de meeste tijdverkorting te krijgen op onderzoek of upgrades.Deze boosts worden automatisch geactiveerd naarmate je de bijbehorende mijlpaal bereikt. Het effect van de boost duurt tot aan het eind van het seizoen.Hoe verander ik de nieuwe omegaskins?Bereik de mijlpaal die je beloont met een nieuwe omegaskin. Zodra je die hebt ontgrendeld, wordt de optie om de skin voor die omegaeenheid beschikbaar in de robotfabriek.Tik op het pictogram ‘skin wijzigen’ in de interface van de robotfabriek om alle skins voor die omegaeenheid te bekijken.Hoe verander ik de skin van het hoofdkwartier naar de nieuwe skin?Bereik de mijlpaal die je beloont met een nieuwe skin voor het hoofdkwartier. Daarna wordt de optie om de skin te veranderen beschikbaar in het infoscherm van het hoofdkwartier. Je vindt het infoscherm van het hoofdkwartier in het contextmenu van het gebouw. Tik in het onderdeel ‘Actieve cosmetica’ op het infoscherm van je hoofdkwartier op het pictogram voor het veranderen van de skin. Hier zie je alle skins die voor dit gebouw beschikbaar zijn.Kies de skin die je op je hoofdkwartier wilt toepassen. Krijg ik de omegaskin ook als ik de omegaeenheid niet heb ontgrendeld?Ja, de optie om de skin te veranderen wordt actief zodra je de omegaeenheid ontgrendelt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE