Categories

FarmVille – Wat zijn museumevenementen?

Museumevenementen zijn tijdelijke evenementen die worden geactiveerd als je level 13 bereikt. Je opent deze evenementen via het museumgebouw links van je boerderij.Er verschijnen regelmatig nieuwe, unieke evenementhema’s op je boerderij. Elk evenement duurt 11 dagen en er zit drie dagen afkoeltijd tussen nieuwe evenementen in. Voor deze evenementen moet je museumtaken voltooien door bestellingen uit te voeren voordat ze verlopen om museumpunten te verdienen. Je ziet maximaal vier taken tegelijk.Met de museumpunten die je verdient, ontgrendel je exclusieve prijzen, nieuwe materialen en producten waarmee je meer punten kunt verdienen!Je kunt de bestellingen voltooien door unieke evenemenitems voor het museum te produceren bij de bloemenkar.Elk evenement heeft een eigen unieke pop-up waar je naar materialen kunt zoeken die je nodig hebt om de bestelde items te produceren. De broeikas is de pop-up voor het evenement Bekoorlijke bloesems.Zoek in de pop-up naar materialen met behulp van museumgereedschap. Je vindt meer productiematerialen en museumgereedschap door exclusief puin te ruimen voordat het verdwijnt. Ruim het puin met een knecht en energie. Beter gereedschap biedt betere verzamelobjecten.Let goed op of er bonusitems op de boerderij staan. Je kunt deze items vinden als je gewassen oogst en producten bij dieren verzamelt.Beloningen voor museumevenementenVerzamel je prijzen op het tabblad Beloningen. Het tabblad Beloningen geeft alle mogelijke individuele beloningen weer die je voor het evenement kunt ontgrendelen. Elk evenement heeft nieuwe, exclusieve beloningen. Coöp voor museumevenementenOntgrendel meer prijzen door samen te werken met je coöp.Het tabblad Coöp geeft alle mogelijke coöpbeloningen weer die leden voor het evenement kunnen ontgrendelen.Je opent het coöpklassement via de knop Klassement rechtsbovenaan op het tabblad Coöp. In de klassementpop-up staan alle coöpleden op volgorde van rang volgens de punten die zijn bijgedragen tijdens het evenement.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE