Categories

Hay Day – Benzine | Hay Day – Nederlands

Als je met je truck door het dorp wilt rijden, heb je benzine nodig.

Tik op het benzinepictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm om het benzinerad te bekijken. Het getal op de knop laat zien hoeveel eenheden benzine je hebt (1 benzine-eenheid = 1 bewegingspunt).

Hoe kom ik aan benzine?

Benzinerad

Je mag elke dag één keer aan het benzinerad draaien en je wordt beloond met een willekeurige hoeveelheid benzine.

Zonnepunten verzamelen

Voer benzinetaken uit om de zonnebalk te vullen, wat je een draai aan het benzinerad oplevert. Deze taken worden elke 24 uur gereset (elke dag dezelfde taken) maar je kunt ze een onbeperkt aantal keer voltooien. Het mooie is dat overgebleven zonnepunten worden toegevoegd aan de volgende zonnebalk voor het volgende benzinerad.

Benzinestation

In het benzinestation kun je een willekeurige hoeveelheid benzine kopen in ruil voor diamanten. Na je aankoop volgt er een afkoelperiode totdat er weer nieuwe benzine beschikbaar is. Als je geluk hebt, krijg je de benzine zelfs gratis! Zodra je de gratis benzine hebt opgehaald, begint de afkoelperiode van het benzinestation niet direct. Je kunt namelijk nog een keer benzine kopen met diamanten. Zodra je die extra benzine koopt, gaat het station een tijdje dicht.