Categories

Hay Day – Over de derby | Hay Day – Nederlands

De derby is een tijdelijk evenement waarbij buren derbytaken kunnen voltooien om prijzen te winnen. Om deel te kunnen nemen, heb je een boerderijlevel van 18 of hoger nodig en moet je lid zijn van een buurt.

Dit wekelijkse evenement begint op dinsdag om 8:00 uur UTC en eindigt de eerstvolgende maandag om 8:00 uur UTC. Tijdens de afkoelperiode van 24 uur heb je de mogelijkheid om je af te melden of opnieuw aan te melden voor de derby of deel te nemen aan de volgende derby met een andere buurt.

Om met je buurt de derby te winnen, moet je ervoor zorgen dat jouw buurt meer punten scoort dan de andere buurten. Als je de derby wint, word je beloond met geweldige prijzen, maar zelfs als je de derby deze week niet wint, word je beloond voor je moeite.

Wat gebeurt er als ik de buurt verlaat?

Nadat je aan een derby hebt deelgenomen, hoor je in je buurt te blijven totdat de derby voorbij is.

Als je de buurt verlaat of eruit wordt gezet voordat de derby afgelopen is, tellen je punten wel nog mee voor het totale aantal derbypunten van de buurt, maar zul je geen prijzen kunnen opeisen.

De derby