Categories

Hay Day – Hoe richt ik een buurt op/hoe sluit ik me bij een buurt aan? | Hay Day – Nederlands

Als je XP-level 10 hebt bereikt, kun je het buurthuis ontgrendelen door het huis aan de overzijde van de straat, recht tegenover je oprit, te repareren. Door je bij een buurt aan te sluiten, kun je samen met andere buren chatten, handelen en deelnemen aan de derby.

Je eigen buurt oprichten

Kies een naam voor je buurt (denk goed na over je keuze, omdat de naam niet meer kan worden gewijzigd nadat je de buurt hebt opgericht).Bepaal de instellingen van je buurt. Als je niet zeker weet wat voor buurttype je wilt, lees dan de onderstaande informatie:

· ‘Open voor iedereen’: boeren kunnen zich zonder je toestemming aansluiten bij je buurt.

· ‘Vragen om aansluiting’: boeren moeten je eerst een verzoek sturen. Je kunt dit accepteren of weigeren.

· ‘Alleen op uitnodiging’: boeren kunnen zich alleen aansluiten bij jouw buurt als jij ze daarvoor uitnodigt.

Betaal ten slotte de 500 munten die nodig zijn om je buurt op te richten.

Je aansluiten bij een bestaande buurt

Je kunt je op de volgende manieren aansluiten bij een bestaande buurt:

Kies een buurt uit de lijst met aanbevolen buurten.Zoek op de naam van een buurt en maak gebruik van de geavanceerde zoekopties.Accepteer een uitnodiging die iemand je heeft gestuurd.Bezoek een andere boer die al is aangesloten bij een buurt en tik op zijn of haar buurthuis om het infoscherm van deze buurt te openen.

Een buurt oprichten en lid worden van een buurt