Categories

Hay Day – Startpakketten | Hay Day – Nederlands

Starterspakketten zijn speciaal geprijsde pakketten die aan spelers van verschillende levels worden aangeboden om hen te helpen sneller voortgang te boeken in het spel. Er worden verschillende pakketten aangeboden om je boerderij, je visgebied en je stad vooruit te helpen.

Elk pakket bevat diamanten en munten, en wordt aangevuld met upgrademateriaal, uitbreidingsitems of kunstaas (afhankelijk van de aanbieding). Hieronder vind je vijf soorten starterspakketten:

Boerderijpakket: wordt ontgrendeld op boerderijlevel 7 en bevat diamanten, munten en upgrademateriaal.Boerderij-uitbreidingspakket: wordt ontgrendeld op boerderijlevel 22 en bevat diamanten, munten en uitbreidingsitems voor je boerderij.Vispakket: wordt ontgrendeld op boerderijlevel 27 en bevat diamanten, munten, kunstaas en uitbreidingsitems voor je visgebied.Stadspakket: wordt ontgrendeld op boerderijlevel 34 en bevat diamanten, munten en upgrademateriaal voor je stadsgebied.Stadsuitbreidingspakket: wordt ontgrendeld op reputatielevel 3 en bevat diamanten, munten en uitbreidingsitems voor je stadsgebied.

Tijdelijke aanbiedingen

Startpakketten zijn eenmalige aanbiedingen. Je kunt ze dus maar één keer kopen en ze zijn maar een korte periode beschikbaar in de winkel in het spel.

Maak je geen zorgen als je een pakket niet binnen de tijd hebt kunnen kopen. Het pakket zal na een tijdje opnieuw verschijnen. Kijk regelmatig in de winkel zodat je ze niet mist!