Categories

Hay Day – Boosterpakketten | Hay Day – Nederlands

Boosterpakketten zijn tijdelijke diamantaanbiedingen die een set boosters bevatten. Ze helpen je om allerlei boerderijactiviteiten te versnellen en je krijgt bovendien de kans om wat diamanten in te slaan!

Hieronder vind je drie soorten boosterpakketten:

Boosterpakket 1: 50 diamanten, drie willekeurige boosters van drie sterren en één willekeurige booster van vijf sterren.Boosterpakket 2: 130 diamanten, drie willekeurige boosters van drie sterren en drie willekeurige boosters van vijf sterren.Boosterpakket 3: 275 diamanten en zes willekeurige boosters van vijf sterren.

De boosters in de aanbiedingen gaan rechtstreeks naar je opslag, dus je kunt de nieuwe boosters ook opslaan als je boosteropslag vol is. Je kunt elk pakket maar één keer kopen en ze zijn beschikbaar voor een paar dagen.