Categories

Hay Day – Bestellingen per boot | Hay Day – Nederlands

De boot wordt ontgrendeld op boerderijlevel 17. Nadat je de steiger hebt gerepareerd, zal er een boot aanmeren en kun je beginnen met het voltooien van bestellingen. Bootbestellingen zijn verzoeken om gewassen en andere producten, verdeeld in kratten die gevuld moeten worden.

Door deze bestellingen binnen de tijd te voltooien, kun je een bootlading aan beloningen verdienen!

Beloningen

Door een krat te vullen, word je beloond met munten en XP. Als je alle kratten hebt gevuld en vervolgens de boot wegstuurt, word je beloond met extra XP, een willekeurige tegoedbon en klassementspunten (hoe sneller je de hele lading voltooit, des te meer klassementspunten je krijgt).

Speciale ladingen bevatten nog meer extra beloningen, zoals puzzelstukken of uitbreidingsvergunningen (tijdens bootevenementen).

Vrienden helpen

Als je hulp nodig hebt bij het voltooien van een moeilijke bestelling, kun je de hulp van je vrienden inroepen door te tikken op de knop ‘Om hulp vragen’ op de kratten.

Voor elke boot kun je drie publieke hulpverzoeken doen en één exclusief hulpverzoek voor je buurt. Het hulpverzoek wordt aangegeven met een uitroepteken op de krat. Je kunt anderen helpen met het vullen van kratten door naar hun boerderijen te gaan en te zoeken naar kratten met uitroeptekens.

Extra hulpverzoek

Met de boerderijvoordelen ‘Extra hulpverzoek: boot’ en ‘Extra buurtaanvragen’ kun je van andere spelers of je buurt extra hulp vragen voor je bootbestelling. Deze voordelen blijven een heel boerderijkaartseizoen actief.