Categories

Hay Day – Bestellingen per truck | Hay Day – Nederlands

Bestellingen per truck vind je op het bestelbord naast je boerderij. Je ontgrendelt ze op boerderijlevel 4 en er staan maximaal 9 bestellingen op het bestelbord.

Als je een bestelling hebt voltooid, tik je rechtsonder op het truckpictogram om de truck weg te sturen, waarna er een nieuwe bestelling beschikbaar komt. Na een paar seconden komt de truck via dezelfde weg terug om je de beloningen te brengen die je met de bestelling hebt verdiend.

Beloningen

Voor elke bestelling die je voltooit, word je beloond met munten en XP.

Je kunt ook een extra willekeurige tegoedbon verdienen door bestellingen te voltooien waarbij producten van de smeltoven of juwelier worden gevraagd (deze bestellingen kun je herkennen aan een groen briefje op het bestelbord).

Tijdens sommige truckevenementen kun je twee of zelfs drie keer zoveel munten en XP verdienen voor het voltooien van een bestelling.

Ontbrekende producten voor een bestelling

Maak je geen zorgen als je niet beschikt over de nodige producten om een bestelling te voltooien. Je kunt in dat geval:

de bestelling verwijderen en wachten totdat er een nieuwe bestelling beschikbaar komt (de wachttijd bedraagt 6 tot 30 minuten, afhankelijk van je boerderijlevel);de knop ‘Om hulp vragen’ gebruiken om een hulpverzoek te sturen. Je kunt elke dag drie publieke hulpverzoeken doen en één exclusief hulpverzoek voor je buurt.Met de boerderijvoordelen ‘Extra hulpverzoek: truck’ en ‘Extra buurtaanvragen’ kun je van andere spelers of je buurt extra hulp vragen voor je truckbestelling. Deze voordelen blijven het hele boerderijkaartseizoen actief.