Categories

Hay Day – Boerderijkraam | Hay Day – Nederlands

Vanuit de boerderijkraam kun je handel voeren met spelers van over de hele wereld!

Nadat je de boerderijkraam op boerderijlevel 7 ontgrendelt, kun je er items uit je schuur, silo en helpervoorraad te koop zetten. Dit doe je door op een leeg krat te tikken en een item uit het keuzemenu te selecteren.

Je kunt instellen wat de prijs van een item is en hoeveel je ervan wilt verkopen. Daarnaast kun je reclame maken voor je items in de Daily Dirt door op het krantpictogram te tikken.

Je kunt om de 5 minuten een advertentie voor een krat plaatsen, maar de wachttijd kan worden overgeslagen met behulp van 1 diamant. Nadat je een item te koop hebt aangeboden, kun je het niet meer terugnemen. Je kunt het item dan alleen nog verwijderen door op de prullenmand te tikken. Dit kost 1 diamant en stelt je in staat om plaats vrij te maken in de boerderijkraam als je snel een ander product wilt verkopen.

Als je producten al een tijdje te koop staan, kopen Tom en Greg zo nu en dan producten uit je boerderijkraam.

Meer kratten ontgrendelen

Je kunt in één krat maximaal 10 items te koop aanbieden. Door meer kratten te ontgrendelen, kun je meer items verkopen. Dit kun je op de volgende manieren doen:

Geef diamanten uit.

De kosten gaan omhoog naarmate je meer kisten ontgrendelt.

Voeg Facebook-vrienden toe die Hay Day spelen.

Hiermee kun je tot 13 kisten ontgrendelen.

Dagelijkse aankooplimiet van de boerderijkraam

Om de buurthandel evenwichtiger te laten verlopen, geldt er een dagelijkse limiet op het aantal uitbreidingsitems en upgradematerialen dat je kunt kopen. Zodra je de limiet hebt bereikt, ontvang je een bericht van het spel. Je moet dan één dag wachten voordat je meer materiaal kunt kopen in de boerderijkraam.

Opmerking: om te zien wat je dagelijkse aankooplimiet is en wanneer deze wordt gereset, tik je bovenaan het scherm op je XP-level en ga je vervolgens naar het tweede tabblad.

De naam van je boerderijkraam veranderen

Afhankelijk van het account waaraan je boerderij is gekoppeld, is de naam van je boerderijkraam gelijk aan:

Je naam op FacebookJe bijnaam van je Google-/Game Center-account

Om de naam van je boerderijkraam te veranderen, moet je dus de naam van het gekoppelde account wijzigen.