Categories

Hay Day – Basisuitleg van de stad | Hay Day – Nederlands

Het stadsgebied wordt ontgrendeld op boerderijlevel 34. Het kost 39.000 munten en duurt 3 dagen om het perron naast je buurthuis te repareren. Als het perron is gemaakt, kun je met de lorrie naar het vrolijke stadsgebied rijden. Daar kun je je eigen stadje opbouwen en beheren.

Zodra je het treinstation hebt opgeruimd, nadert de exprestrein met interessante bezoekers aan boord die langskomen om een aangename tijd in je stad door te brengen. Als je ze bedient, word je beloond met munten, ervaringspunten en reputatiepunten, en in sommige gevallen zelfs met gereedschap of voorraden.

Reputatiepunten zijn alleen te verdienen in de stad. Het rode hartje geeft aan hoe blij je bezoekers zijn. Naarmate je reputatielevel stijgt, kun je tot wel zeven gebouwen bouwen: de kruidenier, de bioscoop, het restaurant, de bed & breakfast, het kuuroord, de cadeauwinkel en het strandcafé.

Stadsverzoekenbord

Aangezien bezoekers vaak om producten vragen die op je boerderij worden gemaakt, zou het handig zijn om te weten welke producten je nodig hebt zonder constant heen en weer te reizen tussen je stad en je boerderij. Daar dient het stadsverzoekenbord voor! Dit houten bord naast de lorrie geeft weer welk product je nodig hebt voor elke bezoeker die aan het wachten is om bediend te worden.

Basisuitleg van de stad